Meny
Velg seksjon SFO
Finnøy sentralskule Hagabakken 1 4160 Finnøy Telefon: 51914422 Send e-post til oss
SFO Hagabakken 1 4160 Finnøy Telefon: 458 78 249/ 51914426 Send e-post til oss
Redaktør: Bente Tjelta
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Sentralbord nummer - Finnøy sentralskule  51914422    

Mette Lise Bakka, skulekonsulent 51914421
Bente Tjelta, rektor 51914423
Solveig Mjølsnes Hatletvedt, avdelingsleiar 51914424
Anja Helen Steinsland, avdelingsleiar 51914425
Ayna Camilla Eno, SFO leiar 51914426
Margunn Tungland Nordbø, rådgjevar 51914427        
 

Som de veit, har skule og SFO gått over til raudt nivå på grunn av smittespredning i landet. Me vil difor ha litt annleis dagar framover.

No har me fått beskjed om at skulen går over til raudt nivå.

Planar for juleferien ligg i menyen til høgre, under INFO.

...ikkje ryddar han opp etter seg heller...

I dag var me nede i sentrum for å henge opp julestjerner som borna har laga.

I går ringde rampenissen frå nordpolen. Han satt i karantene fram til i går kveld, og gleda seg veldig til å kome til oss for å gjere rampestrekar.

Fredag 13. november har vi planleggingsdag, og SFO er stengt.

Det å skape noko ser ut til å engasjere dei fleste.

Ferie-SFO er alltid morosamt!

Planar for haustferien ligg i menyen til høgre, under INFO.

Me har hatt ein fin oppstart av SFO også dette skuleåret. 

Me har prøvd i det lengste å kunne fortsette med matservering i SFO, men no ser me at den beste løysinga er å gå bort frå det inntil vidare. 

Skjema for påmelding til ferie-SFO i haustferien er sendt til alle på epost. Dersom de ikkje skulle ha fått eposten, ber me dykk om å logge på søkjarportalen for å oppdatere epostadressa. De kan bruke skjemaet som ligg her i menyen til høgre, under INFO.

Les meir om retningslinjer for oppfølging av smittetilfelle i skule og barnehage. Og oppdaterte råd ved sjukdom i barnehagar og skule fra 21.08.2020.

2 vedlegg.


Tidlegare har borna fått ete frukosten sin i SFO, men no framover ønsker me at dei et frukost heime. Dette på grunn av at me er ute om morgonen, uansett ver, også på grunn av hensyn til smittevern.

Me anbefaler at borna ikkje tar kollektiv transport, men det er de foreldre som bestemmer dette. Bussen kl 16 kan hente born frå SFO om nokon tenkjer at dei må nytte dette tilbodet.

Me har no fått tilbakemelding frå Finnøy Buss om at SFO-borna ikkje kan ta 14.30-bussen frå SFO på onsdagar og fredagar. Dei kan ta 16-bussen, og då må dei halde ein meters avstand til andre passasjerar. 16-bussen går ikkje til Talgje.

Første skuledag er den 17. august, og då er også SFO open for nye førsteklassingar like etter skuledagen er slutt, dersom de har behov for det. Me startar for fullt med 1. klasse den 18. august, då me reknar med at fleire reiser tidleg heim etter skulen på måndagen. For dei andre er det vanleg dag også måndag 17. august.

No har me hatt 7 gode dagar saman, med kunstdag, pokemonjakt, baking, kinodag, mesternes mester, aktivitetsdag og mykje anna morosamt.