Meny
Velg seksjon Klasse 3
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Innføringsklassen
Nye 1. trinn 2024-2025
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Foreldrehverdag, nettsted for foreldre
Foreldrehverdag, nettsted .

Denne uken får alle elever på 3. til 7.trinn informasjon om årets Kongesommer med hjem som ranselpost. 

Hver sommer tilbyr Sandnes kommune aktiviteter for barn og unge i skolens ferier. Tilbudet har vært drevet siden sommeren 2007. Aktivitetene er støttet av Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet. (BUFDIR). 

Årets Kongesommer er spekket med spennende ferieopplevelser som ferieklubb,  Småjobbsentralen, Åpen hall, Sommerbasen og Sommer i parken. 
Det er mange høydepunkt å glede seg til denne sommeren! 

Dere kan lese mer om ordningen ved å trykke på linken her:  kongesommer

Påmelding 

Påmelding for friplass åpner 15. februar. 
Ordinær påmelding til Kongesommer ferieklubb åpner 1. mars. 


Tradisjonen tro så har vi hatt juledør konkurranse på Lura skole. Alle klasser har dekorert døren til sitt klasserom, og vi voksne til vårt arbeidsrom. 
Det var veldige mange flotte og kreative dører på Lura skole 

SKOLELYST.NO

Skolemelk har gitt godt påfyll til skolemåltidet helt siden 70-tallet.
Melkeordningen til Tine, har fått navnet Skolelyst.


Da er sommerferien på hell, og onsdag 18. august er vi klar til å ta imot elevene igjen her på Lura skole. Dette skoleåret er det gjort noen endringer på timeplanen, slik at skoledagen nå starter kl. 8:15. Det betyr at elevene møter som følger:

2.-7. trinn - kl. 8:15 i skolegården ved inngangen til sitt klasserom
1. trinn - kl. 9:00 i skolegården, utenfor gymsalen

Vi gleder oss til et nytt skoleår sammen med elevene, og til et videre godt samarbeid med dere foresatte!

Vel møtt!


Det er  ikke  påvist smitte hos 3B’s nærkontakt til smittet i 3A på  Lura skole. Elevene i 3B er derfor ikke lenger i ventekarantene, og skal komme på skolen i morgen, onsdag 16. juni.

Om du har spørsmål, kan du kontakte rektor, Lone Lunde på 908 18 453



Her er en kort oppdatering om smittesituasjonen på skolen:

Det er påvist smitte hos elev på 3. trinn, dette medfører at 3A er satt i karantene, sammen med alle lærerne på trinnet og en miljøarbeider. På grunn av at flere nærkontakter til de som nå er satt i karantene, er klasse 3B og 5B, sammen med flere voksne satt i ventekarantene. I tillegg er hele personalet i SFO i ventekarantene, noe som innebærer at SFO må holde stengt tirsdag 15.06.

I tillegg til klassene som er i ventekarantene, vil hele 7. trinn måtte ha hjemmeskole tirsdag 15.06, på grunn av mange ansatte i karantene/ventekarantene.

Vi håper på negative prøvesvar i løpet av tirsdagen og at vi skal være tilbake i normal drift onsdag 16.06. 
Vi oppdaterer jevnlig på hjemmesiden og transponder.


En elev i 3A har testet positivt på Covid 19. Ledelsen har i dag samarbeidet med smittesporingsteamet. Hele klasse 3A, sammen med 5 lærere og 1 miljøarbeider blir regnet som nærkontakter og er satt i karantene. Karantene innebærer at elevene og lærerne/miljøarbeidere skal holde seg hjemme fra skole og  fritid til og med  20. juni.  Vi gjør forøvrig oppmerksom på at elevenes smittekilde er kjent.  
Elever og ansatte som nå er satt i karantene, skal i perioden testes to ganger. Ved negativ test på døgn 7, kan eleven/ansatt gå ut av karantene.

Det er kun elever fra samme kohort og andre som innendørs har vært nærmere smittede enn 2 meter i lengre tid enn 15 minutt, som regnes som nærkontakter og er satt i karantene, men alle familiemedlemmer til de som er satt i karantene, og eventuelle venner av elevene som de har vært sammen med lørdag, søndag og mandag (12-14. juni) skal i ventekarantene til det foreligger negativ test.

Ta kontakt på mobil 90818453  ved spørsmål. 
Mvh
Lone Lunde
Rektor Lura skole

Rektor har i kveld fått beskjed om at en av elevene i klasse 3A kan ha vært utsatt for smitte av mutert korona-virus.
Smittesporingsteamet i Sandnes kommune har derfor satt alle i 3A  i "ventekarantene" fra og med 14.06.21. Elevene skal ikke gå på skolen, og heller ikke treffe andre elever/venner.

Elevene skal ikke delta på fritidsaktivitet, og dere må unngå besøk i hjemmet. Elevene er i ventakarantene til dere mottar ny beskjed. 
Resten av husstanden er ikke i ventekarantene.

Her kan dere lese mer om ventekarantene: Sandnes kommune - Dette betyr det å være i ventekarantene:

Elevene i 3A vil ha hjemmeskole i morgen, mandag. Kontaktlærer kontakter dere på transponder med informasjon om pålogging til undervisning.



Når barna skal i bursdag til hverandre er det er det fint å ha noen felles kjøreregler. For de som feirer bursdag anbefaler FAU at en arrangerer bursdag gjennom hele barneskolen. Da inviteres enten alle i klassen eller alle jentene eller guttene.

3. trinn hadde ansvaret for storsamlingen ved Lura skole 12. mai. Elevene gjorde en kjempeinnsats! Dikt, tegninger, dans og sang ble øvd inn og fremført på en flott måte. Temaet for denne storsamlingen var 17. mai. Etter storsamlingen gikk elevene i øvetog.