Meny
Velg seksjon SFO
Finnøy sentralskule Hagabakken 1 4160 Finnøy Telefon: 51914422 Send e-post til oss
SFO Hagabakken 1 4160 Finnøy Telefon: 458 78 249/ 51914426 Send e-post til oss
Redaktør: Bente Tjelta
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
... finn de i menyen til høgre, under INFO.
Me gler oss til kjekke dagar saman! :-)

Me er så heldige at me får ha Mohamad i SFO i veke 23. Han skal ha arbeidsveke, og vil vere litt i skulen og litt i SFO. Mohamad er super-dyktig på programmering, og me gler oss til å lære nokre triks av ham.

På fredag hadde me speidardag i heildagstilbodet. 

Ei lita påminning om at dei som ikkje skal nytte SFO etter sommaren må seie opp plassen. Dette gjeld ikkje dei som no går i 4. klasse; deira plass vert avslutta til sommaren utan at de treng å gjere noko.

Då er me tilbake til gult nivå igjen. Me har framleis full opningstid, men oppfordringa om å finne andre alternativ før 8.50 og etter 16.00 på raudt nivå gjeld ikkje lenger no når me er på gult. Me serverer framleis ikkje mat i SFO. 

Bussen klokka 16 går som normalt. Borna har lov til å ta denne frå SFO, men me anbefaler ikkje å nytte kollektivtransport i denne perioden om de kan finne andre alternativ.

I går lærte 2. og 3. klasse om ulike bergartar.

Ei lita påminning om at dei som allereie har SFO-plass, ikkje treng å søke på ny til nytt skuleår. Dei som har fått tildelt SFO-plass har denne til dei går ut av 4. klasse, med mindre dei seier opp plassen før dette.

I går hadde me kreativ dag, der borna fekk prøve seg litt på scrapping, og dei fekk lage koselege figurar av eggeskal som dei sådde karse i. 

Det var nettopp vinterferie, og plutseleg er påskeferien også her. Tida går jammen fort!

Sentralbord nummer - Finnøy sentralskule  51914422    

Mette Lise Bakka, skulekonsulent 51914421
Bente Tjelta, rektor 51914423
Solveig Mjølsnes Hatletvedt, avdelingsleiar 51914424
Anja Helen Steinsland, avdelingsleiar 51914425
Ayna Camilla Eno, SFO leiar 51914426
Margunn Tungland Nordbø, rådgjevar 51914427        
 

Som de veit, har skule og SFO gått over til raudt nivå på grunn av smittespredning i landet. Me vil difor ha litt annleis dagar framover.

Planar for juleferien ligg i menyen til høgre, under INFO.

...ikkje ryddar han opp etter seg heller...

I dag var me nede i sentrum for å henge opp julestjerner som borna har laga.

I går ringde rampenissen frå nordpolen. Han satt i karantene fram til i går kveld, og gleda seg veldig til å kome til oss for å gjere rampestrekar.

Fredag 13. november har vi planleggingsdag, og SFO er stengt.

Det å skape noko ser ut til å engasjere dei fleste.

Ferie-SFO er alltid morosamt!

Planar for haustferien ligg i menyen til høgre, under INFO.

Me har hatt ein fin oppstart av SFO også dette skuleåret. 

Me har prøvd i det lengste å kunne fortsette med matservering i SFO, men no ser me at den beste løysinga er å gå bort frå det inntil vidare. 

Skjema for påmelding til ferie-SFO i haustferien er sendt til alle på epost. Dersom de ikkje skulle ha fått eposten, ber me dykk om å logge på søkjarportalen for å oppdatere epostadressa. De kan bruke skjemaet som ligg her i menyen til høgre, under INFO.

Les meir om retningslinjer for oppfølging av smittetilfelle i skule og barnehage. Og oppdaterte råd ved sjukdom i barnehagar og skule fra 21.08.2020.

2 vedlegg.


Me anbefaler at borna ikkje tar kollektiv transport, men det er de foreldre som bestemmer dette. Bussen kl 16 kan hente born frå SFO om nokon tenkjer at dei må nytte dette tilbodet.