Meny
Framside
1. og 2. klasse
3. og 4. klasse
5. klasse
6. klasse
7. klasse
Sirdalsvegen 7352 4443 Tjørhom
Telefon: 38 37 93 90 Faks: Mobil 94 52 12 58 Send e-post til oss
Rektor: Åse-Berit Fidjeland
Gå til Google Classroom

2. klasse har denne veka jobba med dinosaurar. Først lærte me om dinosaurar ved å lesa tekstar og sjå film. Deretter skulle elevane skriva kvar sin faktatekst og setja inn bilde av sin dinosaur. Til slutt laga me ein video der alle elevane las inn tekstane dei hadde skrive saman med bilda dei valgte ut.


Før blada fall var me ute og henta blad som har vore nokre veker i press no. Desse fekk me nytta i dag.

I dag feira kronprinsen, FN-Sambandet, Sinnes skule og mange andre skular i Noreg SN sin 75-årsdag! Gratulerer med dagen 24. oktober!

Torsdag 22. oktober fekk Sinnes skule besøk av André Vaaler og Oscar Jansen gjennom Den kulturelle skulesekken. 

Dei hadde med seg boka ‘’Villaksen Salomon og den store reisen’’ som dei las, spelte og song i frå. Elevane følgde engasjert med og fortalde mange historiar frå fisking i sommar. Dei kunne fortelja om forskjellen på laks og aure, samt om fiskeutstyr og kor mange fisk dei har fått.

 


16. oktober er verdas matvaredag, og med så mykje heiebeite for sau rundt oss, var det naturleg for Sinnes skule å seia ja når Sirdal bygdekvinnelag ville markera dette. Det passa fint sidan 6. klasse og Anne Grethe har mat og helse på fredagar, og dei gjekk i gang med skrelling og kutting av rotgrønsaker frå morgonen av. 


Jippi! Me har fått nye leikeapparat i løpet av haustferien! Det vart snorklipping ved elevrådsleiar Johanna Tjørhom 13. oktober 2020. Sjølv om dei fleste allereie hadde prøvd leikeapparata dagen før, var det kamp om å få bruka dei "offisielt".