Meny
Framside
1. og 2. klasse
3. og 4. klasse
5. klasse
6. klasse
7. klasse
9. og 10. klasse
Sirdalsvegen 7352 4443 Tjørhom
Telefon: 38 37 93 90 Faks: Mobil 94 52 12 58 Send e-post til oss
Rektor: Åse-Berit Fidjeland
Gå til Its Learning
Gå til Google Classroom
"Barn som ikke leser i sommerferien, risikerer å tape tre måneders leseutvikling", står det i vedlagt artikkel frå Stavanger Aftenblad 14. juni 2019.

Kjenner du att noko her, og ikkje vil at det skal handla i søpla, må du henta det innan torsdag 4. juli kl. 12.00! Ta ev. kontakt på tlf. 945 21 258 for nærare avtale.

Få gjerne gode tips til bøker å lesa i sommar: https://boksok.no/alder/barn/

Bokåret 2019 i Vest-Agder starta si  feiring av 500 år med trykte bøker på skulebiblioteket på Sinnes med besøk av forfattar André Vaaler og illustratør/musikar Oscar Jansen. Dei fortalde, teikna, las frå boka "Direkte rødt", song og spelte piano saman med elevane frå 1.-9. klasse.


Kva er Sommarles?

Sommarles.no er en nasjonal, digital sommerlesekampanje i regi av folkebibliotekene, for alle barn i 1. – 7. klasse. Vårt mål er å få flest mulig barn til å lese mest mulig gjennom en lang sommerferie.  Kampanjen starter 1.juni hvert år, og avsluttes den 31. august. Sommerles.no er gratis for alle barn.


Politiet gjennomfører eit undervisningsopplegg for å førebyggja deling av seksualiserte bilete på Tonstad skule 20. mai for ungdomsskuleelevar.   Undervisingsopplegget er utvikla fordi ungdom i vår tid lever på mobilen og bruker appar som legg til rette for bilete, video og deling. Dessverre inneber òg denne delingskulturen at unge tek – og spreier – seksualiserte bilete og videoar av seg sjølv og av andre.  

Foreldre/føresette vert inviterte til møte om same tema  20. mai kl. 18.00 på Sirdal kulturhus - kinosalen!   Dette er svært aktuelt, så møt opp - saman med mobiltelefonen din!   Alle er hjarteleg velkomne!