Meny
Velg seksjon 4. trinn
Uteflorsvegen 12 5392 Storebø
Telefon: 55 08 13 25 Send e-post til oss
Redaktør: Vibecke Storebø
Det var mange fine og flotte nissar på nissefesten 1- 4 hadde saman i dag.

Me har hatt ein flott og lærerik dag. Først reiste me med ferja til Krokeide, der me tok rutebuss til Lagunen. Så tok me bybanen til byparken. Me gjekk i paviljongen og åt førmiddagsmat.Her blei me "intervjua" og tatt bilde av av Bergensavisa BA. Etterpå gjekk me på Naturhistorisk museum, der me fekk blandt anna vere forskarar. Etter omlag 11/2 time gjekk me til Fløy banen og tok den opp til Fløyen. Der me fekk sjå den flotte store byen. Me var og i hinderløypa, før me drog ned att til byn og gjekk på Peppes pizza. Etterpå tok me snøggbåten heim.  Ikkje farleg å reise på tur med desse fantastiske elevane ♥️Takk til dåke alle, som gjorde turen mogeleg :-).

Austevoll kommune har publisert informasjon om skabb under menypunktet "Smittevernspørsmål" på nettsida https://www.austevoll.kommune.no/tenester/helse-og-omsorg/legetenesta/vaksine-og-smittevern/smittevernsporsmal/  

Kommuneoverlegen understrekar at det er et lokalisert utbrot i enkelte lukka miljø, det er ikkje snakk om ein epidemi som spreier seg. Smitteverntiltak på skule og i barnehagar er ikkje nødvendige, men skular/barnehagar kan gjerne vera obs på å unngå aktivitetar med direkte langvarig hudkontakt mellom barna slik som å halde i hender.

Føresette er velkomne til å sende smittevernspørsmål til smittevern@austevoll.kommune.no


Kreative elevar i 4. klasse har laga flotte kunstverk.