Meny
Vel side Skulekorpset
Sagstadvegen 76 5918 Frekhaug
Telefon: 56 17 13 00 Send e-post til oss
Redaktør: Elisabeth Eikrem Åmdal
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Pålogging heimesida
Pålogging heimesida - ansatte

Sagstad skulekorps er et skulekorps med janitsjarbesetning og et tilbud til barn og unge fra 2.klasse - 19 år. Vi er alltid på utkikk etter nye medlemmer, så dersom du har lyst til å lære å spille et instrument, er du hjerteleg velkommen!   Korpset har øvinger på torsdager klokken 18.00 - 20.00 i musikkrommet på Sagstad Skule. Det er bare å komme innom dersom de har lyst til det 🙂 Dirigenten i hovedkorpset heter Line Joa Tvedt.  

Høsten 2014 startet vi juniorkorps. Dirigent for juniorkorpset er Ingebjørg Eide. Juniorkorpset har øvinger torsdager kl 18 - 19 på Sagstad Skule.
Høsten 2018 startet vi aspirantkorps. Dirigent for aspirantkorpset er Line Joa Tvedt. Aspirantkorpset øver torsdager kl 14.15 - 15.00 i musikkrommet på Sagstad skule.  

Når man spiller i korps, lærer man ikke bare å spille et instrument, men også å spille sammen med andre. Det er kjekt, og det er motiverende å høre at det du spiller blir en del av et større lydbilde der alle er like viktige for å få det til å høres bra ut. Når man spiller i korps får man også oppmuntring fra de andre, og man kjenner seg inkludert og satt pris på.

Kontakt oss gjerne dersom det er noe du lurer på, eller om du vil ha mer informasjon.  
Laura Camilla Størseth Tlf 94813707 Epost: sagstadskulekorps@gmail.com