Meny
Vel side Klasse 7 c
Sagstadvegen 76 5918 Frekhaug
Telefon: 56 17 13 00 Send e-post til oss
Redaktør: Elisabeth Eikrem Åmdal
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

7C spiser felles påskefrokost siste fredag før påskeferien (26.03.21). Vedlegg med oversikt over hvem som tar med hva finner du under "diverse dokument".

 


Vi utnytter finværet å går tur til badevika kommende torsdag 18.03.21.Vi går i storefriminuttet og blir her til skoledagen er over kl 14.00. Elevene får lov til å gå hjem herfra. Kle deg etter været og ta med matpakke. Vi brenner bål så det er derfor mulig å grille pølser. 


Hovudlus er eit stadig tilbakevendande problem i barnehagar og skular. For at vi skal få bukt med dette, er det viktig å aksjonere i fellesskap. Kvart år blir det gjennomført to hovudluskampanjar i regi av Folkehelseinstituttet – i veke 10 og veke 35.

No er vi i veke 10. Foreldre og føresette oppmodast hermed til å foreta lusesjekken i helga 13.-14. mars. Både barn og resten av familien bør undersøkjast samtidig. Dersom det blir oppdaga lus, bør det setjast i gong behandling med det same. Dersom sjekk og behandling for lus skjer samtidig, ser det ut til å redusere tal hovudlus over tid.

Vi håper at alle elevar, foreldre og føresette på Sagstad skule støttar opp om aksjonen! 


Husk utviklingssamtaler i uke 11 & 12. Tidspunkt er sendt på mail. 

På onsdag 03.02.21 bruker vi gymtimen til å stå på skøyter bak Meland-aktiv. Husk skøyter og kle deg etter været. 

I tekstilen skal vi ha om redesign og sy i dongeri. Fint om flest mulig kan ta med en avlagt dongeribukse til skolen ila uke 2 (helst før onsdag). Jo større, jo bedre.

Hilsen Åse Marit.


På fredag 18.desember er det lov å ta med snop og brus til 50,-. Vi koser oss med film, lek, spill og snop som siste dag før ferie. 


Da er bassenget endelig åpnet igjen, det betyr at vi rekker litt svømming før jul. 7C skal ha svømming fredag i uke 47 og 48. Dette vil også stå på lekseplanen. 

Det blir utviklingssamtaler i uke 44 og 45, se innkalling på mail. Vel møtt! 

Minner om foreldremøte for 7C 02.09.20 kl 18.00-19.00. Møtet blir på klasserommet. I år har vi klasserom i 2.etg. 
Klikk på lenken å svar på innkalling: https://bit.ly/3gpc0Gt

Vel møtt! :-) 

Velkommen tilbake til nytt skoleår. Jeg gleder meg masse til å se dere alle sammen igjen. På mandag 17.08.20 møter du direkte i klasserommet ditt. Vi har i år fått klasserom oppe i 2.etg. Klasserom nr 203. Klasserommet vil være åpent fra kl 08.15. Husk mat, drikke og penal. 

Vi ses på mandag - jippii!! :-)