Meny
Velg seksjon Framside
1. klasse
2. klasse
3. klasse
4. klasse
5. klasse
6. klasse
7. klasse
8. trinn
9. trinn
10. trinn
Rygjatunvegen 2 4230 SAND Vis på kart
Telefon: 52 79 08 00 Send e-post til oss
Redaktør: Svein Carlos Gjil
Gå til Its Learning
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Alle som ferdast ute i trafikken bør bruke refleks i haust- og vintermørket!

Utan refleks er du synleg først på 25-30 meters hald, medan du med refleks er synleg på 140 meters hald, sjølv når bilar køyrer med nærlys.

Sand skule oppmodar difor alle til å bruka refleks no i mørketida.

Som føresette bør de sjå til at borna har refleks på seg når dei går til skulen og oppmoda dei til å bruka refleksen også på veg heim att.  

Les meir om refleks og trafikktryggleik på https://www.tryggtrafikk.no/

 

Takk for at du brukar refleks! 


30. oktober fekk 6. klasse høyre Stavanger symfoniorkester spele "spelmusikk", det var ei flott musikkoppleving. Det var og fasinerande å være i ein fullsatt sal med 6.klassingar. Me hadde ein fin tur i flott haustver. 🍂

I samband med Me bryr oss konferansen dette året skal det vera ein temakveld på Kulturhuset i Suldal torsdag 09. november kl 20.00-22.00. Tittelen er «Du er viktigare enn du trur» og handlar om det å vera ein betydningsfull vaksen i møte med barn og unge. Dagen etter skal alle som jobbar med barn og unge i Suldal ha fagdag med same tema. Foredragshaldarar er Kristin Oudmayer og Yngve Træland.Elevrådet ved Sand skule ønskjer også dette skuleåret å samla inn pengar til  Midlands Children Hope Project sitt arbeid i Zimbabwe. 

Midlands Children Hope Project blei starta opp i 2012 av sandsjenta Anita Svendheim etter eit lengre opphald i Zimbabwe, der ho besøkte ein barneheim for gateborn. Sidan den gong har organisasjonen støtta utdanninga, helseutgifter og andre livsviktige behov for til saman 40 born ved barneheimen