Meny
Velg seksjon Framside
1. klasse
2. klasse
3. klasse
4. klasse
5. klasse
6. klasse
7. klasse
8. trinn
9. trinn
10. trinn
Rygjatunvegen 2 4230 SAND Vis på kart
Telefon: 52 79 08 00 Send e-post til oss
Redaktør: Jorunn Hoås
Gå til Its Learning
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

I dag har elevrådsleiarane, rådgjevar og rektor vore på fagdag om fagfornyinga i Stavanger. På bilete står me saman med kommunalsjef for oppvekst i Suldal, elevar og rektorar frå andre skular i kommunen.

Me har lært om strukturen i dei nye læreplanane,  om samanhengen mellom overordna del, tverrfaglige tema og kompetansemål. Dei nye læreplanane skal takast i bruk frå skulestart 2020.

 


Elevundersøkinga vert gjennomført måndag 18. november for 7. trinn og tysdag 19. november for 10. trinn.

Informasjon til foreldra og elevar

 


Fredag 15.11 blir det planleggingsdag for alle tilsette!  Denne dagen skal me til Hjelmeland for å få ein ny opplæringsdag med RIKT. Me skal blant anna arbeida med «Den gode økta»,  læringsmål, kriterie og opplæring i nye læringsappar. 

Skule og SFO er stengd denne dagen!


Frå og med i morgon er det trivselen og GLEDINGA som skal ha fokus på Sand skule, -då startar me nemleg opp på Trivselsveka 2019. Komiteen har laga til eit flott program!

Elevane har allereie starta opp med å gje sine bidrag til kva dei legg i ordet GLEDING. Orda er samla i ordskya som de kan sjå i artikkelbiletet ovanfor.  Gjennom heile denne veka håpar me at alle elevar og tilsette skal oppleva å bli gleda på ein eller annan måte.