Meny
Velg seksjon 4. klasse
1. klasse
2. klasse
3. klasse
4. klasse
5. klasse
6. klasse
7. klasse
8. trinn
9. trinn
10. trinn
Rygjatunvegen 2 4230 SAND Vis på kart
Telefon: 52 79 08 00 Send e-post til oss
Redaktør: Jorunn Hoås
Gå til Its Learning
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Sand skule inviterer føresette, elevar og anna familie til julefest, onsdag 18.12 kl 18.00-20.30.

Det blir eit innhaldsrikt program med Luciatog, julespel, song, juletregang, mat- og loddsalg. 

Velkommen!


Skulen har fått melding frå Suldalshallen om at det ligg ein god del attgløymde klede som har samla seg opp på vaktrommet  i Suldalshallen. Ein ber om at dette blir henta ut, innan 21.12.2019. Etter denne datoen vil alt bli fjerna.

Suldalshallen vil vidare ha ein rutine på at alt som ikkje er henta ut før alle feriar, nå blir fjerna utan nærare varsel. 


Fredag 15.11 blir det planleggingsdag for alle tilsette!  Denne dagen skal me til Hjelmeland for å få ein ny opplæringsdag med RIKT. Me skal blant anna arbeida med «Den gode økta»,  læringsmål, kriterie og opplæring i nye læringsappar. 

Skule og SFO er stengd denne dagen!


Frå og med i morgon er det trivselen og GLEDINGA som skal ha fokus på Sand skule, -då startar me nemleg opp på Trivselsveka 2019. Komiteen har laga til eit flott program!

Elevane har allereie starta opp med å gje sine bidrag til kva dei legg i ordet GLEDING. Orda er samla i ordskya som de kan sjå i artikkelbiletet ovanfor.  Gjennom heile denne veka håpar me at alle elevar og tilsette skal oppleva å bli gleda på ein eller annan måte.