Meny
Velg seksjon 6. klasse
1. klasse
2. klasse
3. klasse
4. klasse
5. klasse
6. klasse
7. klasse
8. trinn
9. trinn
10. trinn
Rygjatunvegen 2 4230 SAND Vis på kart
Telefon: 52 79 08 00 Send e-post til oss
Redaktør: Jorunn Hoås
Gå til Its Learning
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Fredag 15.11 blir det planleggingsdag for alle tilsette!  Denne dagen skal me til Hjelmeland for å få ein ny opplæringsdag med RIKT. Me skal blant anna arbeida med «Den gode økta»,  læringsmål, kriterie og opplæring i nye læringsappar. 

Skule og SFO er stengd denne dagen!


Frå og med i morgon er det trivselen og GLEDINGA som skal ha fokus på Sand skule, -då startar me nemleg opp på Trivselsveka 2019. Komiteen har laga til eit flott program!

Elevane har allereie starta opp med å gje sine bidrag til kva dei legg i ordet GLEDING. Orda er samla i ordskya som de kan sjå i artikkelbiletet ovanfor.  Gjennom heile denne veka håpar me at alle elevar og tilsette skal oppleva å bli gleda på ein eller annan måte. 


Skulen har nå gjort klar til bestilling av skulefrukt for hausten 2019.

De vil finna meir informasjon om ordninga i ranselposten til elevane.

Logg inn på Skolefrukt.no 


Vel møtt til første skuledag og spesielt velkommen til skulestartarane i 1.klasse frå Sand og alle dei nye 8.klassingane som kjem frå Vinjar, Jelsa, Marvik og Erfjord!

I morgon er altså dagen, dagen då skuleåret 2019/2020 verkeleg startar opp. Dagen startar med samling i gymsalen kl 08.45 for alle dei 259 elevane våre og der me spesielt har invitert alle føresette til 1.klasse om å vera med.

Eg trur eg har det som mange av elevane har det, at ein kjenner på at ein både gledar og gruar seg. Eg gruar meg litt fordi det er første gong eg skal ta i mot alle elevane som heilt ny rektor på skulen, men aller mest gler eg meg! 

Sand skule er så heldig å ha eit av dei finaste Street Art bileta eg veit om, nemleg det av den store sjiraffen der alle som går, sykler eller køyrer forbi skulen vår kan sjå. For meg er sjiraffen sjølve symbolet på korleis dei vaksne på ein skule skal vera. Sjiraffen er dyret med det kjempesterke og store hjartet, i tillegg til å ha den lengste halsen i dyreverda. Eg har trua på at varme vaksne som følgjer godt med på at det som skjer er bra for alle elevane. Me håpar at elevar og føresette vil oppleva skulen slik! 

Lukke til med skuleåret 2019/2020!