Meny
Velg seksjon Framside
Finnøy skule Hagabakken 1 4160 Finnøy Telefon: 51914422 Send e-post til oss
SFO Hagabakken 1 4160 Finnøy Telefon: 458 78 249 Send e-post til oss
Redaktør: Bente Tjelta
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Vervarsling frå yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Kurs i COS-P (Trygghetssirkelen) for foreldre med barn mellom 0-12 år.

«Barnet mitt kan være så sint, sutrete, redd, klengete…hører ikke etter, har dårlig selvfølelse eller strever med venner og søskenkrangel…» Kjenner du deg igjen i noe av dette? Eller kanskje du bare ønsker å lære litt mer om hvordan du kan hjelpe barnet ditt til å bli tryggere og utvikle sosiale ferdigheter? Da håper vi at dette kurset er noe for deg!

Om kurset:

 

Helsestasjonen inviterer til kurs for alle foreldre med barn i alder 0-12 år. Kurset kalles COS-P, som er en forkortelse for Circle of Security Parenting, eller på norsk Trygghetssirkelen.

Trygge barn har med seg et psykologisk immunforsvar i livet. Kurset vil gi deg som forelder en «verktøykasse» for å hjelpe barnet gjennom livets oppturer og nedturer. Kurset vil også hjelpe foreldre til å bedre forstå barns følelser, atferd og intensjoner, samt gi deg hjelp til å få et generelt bedre samspill med barnet ditt. Målet er å være gode nok foreldre!

Kurset tar utgangspunkt i over 50 år med kunnskap og forskning på hva som fremmer trygge barn og trygge relasjoner mellom foreldre og barn.

Sted: Finnøy helsestasjon

Tid: Onsdager kl. 08.30 – 10.00

Oppstart: Onsdag 27. april, 8 kursdager t.o.m. 15. juni

Påmelding: Innen tirsdag 19 april 2022  på mail: karianne.vignes.olsen@stavanger.kommune.no  eller tlf: 458 70 933

Begrenset antall deltakere. Det er en fordel om begge foreldre deltar på kurset. Det er dessverre ikke anledning til å ta med barn på kursdagene.

Velkommen!

Mvh Kristine Femsteinevik (psykologspesialist) og Karianne V.Olsen (helsesykepleier)